2018: Mijn doelen en uitdagingen!

januari 22, 2018 UltraVioletRuns No comments exist

2018 is begonnen en het is dus tijd om nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen te stellen! Eerlijk gezegd wilde ik bijna niet dat 2017 ophield want wow wat was het een fantastisch jaar! Ik reisde met de liefde van mijn leven een half jaar door Nieuw-Zeeland, waar ik ook mijn tweede marathon rende en tal van mooie trails ontdekte. Eenmaal in Nederland begon ik met een leuke nieuwe baan en maakte ik van schrijven over hardlopen mijn werk. Ik ging samenwonen in Amsterdam en maakte, last but not least, deel uit van team Vifit Sport, waarmee ik de Marathon van New York liep!

 

Nu 2018 begonnen is, is het een goed plan de balans op te maken. Letterlijk, aangezien ik veel bezig ben met stabiliteitsoefeningen vanwege mijn blessure en figuurlijk omdat het goed is om na te denken over de doelen en uitdagingen die je voor jezelf wilt stellen. Niet in de trend van goede voornemens waar je je wel of niet aan kan houden en in het kader van goed en fout, maar simpelweg om voor mezelf te bepalen waar ik de focus op wil leggen dit jaar.

1. Gezond blijven

Dit moet eigenlijk ieders doel zijn, elk jaar weer. Maar ik heb de laatste tijd gemerkt hoe makkelijk het is om me mee te laten voeren op sportief vlak. Ik wil overal aan meedoen en ben super enthousiast. Alleen moet ik soms iets meer leren maat te houden en beter naar mijn lichaam te luisteren. Na de Marathon van New York heb ik mijn heup overbelast. Ik ben nu intensief bezig met fysiotherapie en doe dagelijks stabiliteitsoefeningen. Soms is het zwaar, maar ik weet zeker dat dit me in mijn toekomstige hardloopavonturen gaat helpen!
 

2. Meer trailruns

Wanneer ik volledig hersteld ben, zou ik me dit jaar graag toe willen leggen op trailruns. Tijdens mijn tijd in Nieuw-Zeeland heb ik ervaren hoe fantastisch het lopen van trails is. Wanneer je in de natuur bent, kom je helemaal tot rust en tot jezelf. Ik heb mijzelf al ingeschreven voor de Koning van Spanje Trail en de La Chouffe Trail. Beide trailruns zijn pas over een aantal maanden en dan ben ik weer volledig hersteld!
 

3. Meer video’s

Tijdens mijn tijd in Nieuw-Zeeland heb ik prachtige beelden gemaakt toen ik op pad ging met mijn GoPro. Ik vind het fantastisch om hier filmpjes van te monteren en ik ben dan ook van plan dit jaar een aantal mooie video’s te lanceren. Momenteel ben ik de video van de Hillary Trailrun aan het editen en er komt nog heel veel moois aan. Denk bijvoorbeeld aan de Disneyland Parijs Halve Marathon! Graag hoor ik van jullie waar jullie in de toekomst nog graag video’s over zouden willen zien, dan ga ik op pad met mijn GoPro!
 

4. Eén marathon

In eerste instantie wilde ik mijn marathon streak doorzetten en ook in het voorjaar weer een marathon lopen. Maar mijn lijf geeft aan dat het nu even tijd is om rust te nemen. Na drie marathons in ongeveer één jaar tijd ga ik de komende tijd weer meer tien kilometerwedstrijden en halve marathons lopen. En in 2018 komt er wel weer een marathon aan, maar in het najaar als ik er weer helemaal klaar voor ben!
 

5. Meer reviews

Dit jaar wil ik graag meer reviews schrijven en producten testen. Ik vind het geweldig om schoenen en andere artikelen grondig te testen en te beschrijven. De komende tijd kan je dus veel reviews verwachten. Graag hoor ik van jullie wat jullie graag getest willen hebben!
 

6. Log ook eens uit 

Tegenwoordig zijn we altijd online en bereikbaar. Social Media zijn geweldig, maar het is van tijd tot tijd ook goed om eens uit te loggen en te kijken wat er dan gebeuren zal. Ik merk dat het soms echt heerlijk is uit te loggen en hard te gaan lopen in de natuur. Er is zoveel meer te zien dan het scherm van een smartphone.

 

Wat zijn jouw doelen en uitdagingen voor het nieuwe jaar? Ik ben heel benieuwd!

Stuur mij een berichtje via info@ultravioletruns.com of laat een reactie achter!

 

Veel liefs en hardloopplezier!

@ultravioletruns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *